Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τι είναι οι GSM συσκευές παρεμβολής και GSM ενισχυτές σήματος

Κάθε συσκευή έχει σήμερα το μοναδικό σκοπό της, όπως οι συσκευές GSM σίγασης και ενισχυτές σήματος κινητού τηλεφώνου. Αλλά ποιός ακριβώς είναι ο σκοπός τους;

Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για GSM σίγαση, είναι συνήθως μικρά κουτιά παρόμοια με συσκευές πολλές κεραίες, δηλαδή που μπλοκάρουν το σήμα, μην επιτρέποντάς του να φτάσει το κινητό τηλέφωνο. Ούτε ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου δεν μπορεί να καλέσει κανέναν. Ακριβώς όπως όταν δεν έχετε κάλυψη σε κάποια περιοχή.

Υπάρχουν επίσης μοντέλα φορητών συσκευών σίγασης GSM, τιε οποίες μπορείτε να πάρετε μαζί σας οπουδήποτε. Για παράδειγμα, υπάρχει μια τέτοια συσκευή που μοιάζει με ένα συνηθισμένο πακέτο τσιγάρων. Έτσι, αν πάτε κάπου και καλεί κάποιος κ αφαιρείται στο τηλέφωνο όταν έχετε σημαντικές συνομιλίες και άλλα ,με τρόπο ενεργοποιείται τον σιγαστήρα.

Απο την άλλη πλευρά των συσκευών υπάρχουν οι ενισχυτές σήματος gsm. Ο ρόλος τους είναι να συμβάλλει στη βελτίωση του σήματος του κινητού στο φάσμα συχνοτήτων 1700-1900 MHz. Οι περισσότερες έχουν την ικανότητα με επιτυχία να φτιάχνουν την ποιότητα του σήματος σε απόσταση των 200 τετραγωνικών μέτρων. Είναι πολύτιμη συσκευή σε περιοχές όπου το σήμα της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ εξασθενημένο, επειδή το ασθενές σήμα κάνει τα κινητά τηλέφωνα να λειτουργούν σε υψηλότερο επίπεδο ισχύος μετάδοσης και, κατά συνέπεια χαλάνε γρήγορα τη μπαταρία σας.

Με αυτόν τον τύπο των συσκευών που διαθέτετε ήδη για να αυξήσουν την ποιότητα των επικοινωνιών τους και ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των κινητών τηλεφώνων και να μειώσουν τις εκπομπές τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου